29 de maig de 2020 29/5/20

Lectura d'un manifest i col·locació d'una pancarta commemorativa del 8 de març a l'Ajuntament

Lectura d'un manifest i col·locació d'una pancarta commemorativa del 8 de març a l'Ajuntament - (foto 1)
  • Comença la celebració del Dia Internacional de la Dona amb la col·locació d'una pancarta al balcó de l'Ajuntament i la lectura del manifest de la FVMP per part de l'alumnat de Crevillent

MÉS FOTOS
Lectura d'un manifest i col·locació d'una pancarta commemorativa del 8 de març a l'Ajuntament - (foto 2)
Lectura d'un manifest i col·locació d'una pancarta commemorativa del 8 de març a l'Ajuntament - (foto 3)
Lectura d'un manifest i col·locació d'una pancarta commemorativa del 8 de març a l'Ajuntament - (foto 4)
Lectura d'un manifest i col·locació d'una pancarta commemorativa del 8 de març a l'Ajuntament - (foto 5)

Crevillent ha celebrat hui, 6 de març, a les 12 hores un acte a la porta de l'Ajuntament amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Hi ha acudit l’alumnat de diversos centres educatius de la localitat, la Corporació municipal, representants de l'Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, diversos membres de la Policia Local i alguns treballadors de l'Ajuntament, al costat d'altres ciutadans i ciutadanes que a nivell particular s'han sumat a la reivindicació.

Durant l'acte s'ha dut a terme la lectura d'un manifest de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), per part de dues alumnes de l'IES Canonge Manchón, en el qual s'ha explicat l'origen del 8 de març i el motiu de la seua commemoració i s'ha efectuat la col·locació d'una pancarta commemorativa al balcó de l'Ajuntament.

En el manifest s'han proporcionat algunes dades d'organismes oficials com el que, a Espanya, la bretxa salarial se situa en un 15%, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), o que les dones europees tenen una renda un 20% inferior a la dels homes.

Ana Vanesa Mas, regidora d'Igualtat, ha recordat que el programa d'activitats amb motiu del Dia de la Dona continua el diumenge 8 de març a les 8 hores amb el “Dona desperta”, el divendres 13 de març amb l'acte “Perfils de dona” i el 15 de març amb la “Marxa per la igualtat” que anirà des de Crevillent fins al Realengo.

Pujar