27 d’octubre de 2020 27/10/20

L'Ajuntament signa el conveni amb el Club Motosport Carreres per a l'organització del “Motocross Internacional Villa de Crevillent”

L'Ajuntament signa el conveni amb el Club Motosport Carreres per a l'organització del “Motocross Internacional Villa de Crevillent” - (foto 1)
  • L'edició número vint del “Motocross Internacional Villa de Crevillent” se celebrarà aquest diumenge en el circuit “El Cossil” i comptarà amb la participació dels millors pilots nacionals i internacionals en aquesta disciplina

MÉS FOTOS
L'Ajuntament signa el conveni amb el Club Motosport Carreres per a l'organització del “Motocross Internacional Villa de Crevillent” - (foto 2)

L'Ajuntament ha signat el conveni amb el Club Motosport Carreres per a l'organització del “Motocross Internacional Villa de Crevillent”, per valor de 2.000 euros, amb l'objectiu de col·laborar en la difusió i la promoció de l'esport del motociclisme en la localitat.

El “XX Motocròs Internacional Vila de Crevillent” se celebrarà aquest diumenge 26 de gener a partir de les 9.00 hores en el circuit crevillentí “El Cossil”, amb un traçat de 1.500 metres de longitud. Una cita esportiva de gran rellevància no sols a nivell local i provincial, sinó també a nivell nacional, i puntuable per al Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana.

Des del Consistori han volgut animar a tota la població a assistir i gaudir d'aquesta prova esportiva que reuneix cada any als millors pilots nacionals i internacionals d'aquesta disciplina, com és el cas de José Antonio Butrón, Oriol Casas o Nil Arcarons.

D'altra banda, el Govern Municipal de Crevillent ha lamentat el fet de no haver rebut invitació per part de la Diputació d'Alacant per a assistir divendres passat a la presentació d'un esdeveniment esportiu que es realitza en la localitat crevillentina i que compta amb el suport de l'Ajuntament.

“Som conscients de la importància que té donar suport a aquest tipus d'iniciatives que atorguen visibilitat al nostre municipi al mateix temps que repercuteixen de manera positiva en l'economia local, ja que durant els mesos hivernals són moltes les escoles i pilots centreeuropeus que tenen aquest circuit com a referència per a la seua preparació. A més molts dels assistents a aquest esdeveniment esportiu pernocten i visiten comerços de la nostra localitat” afirmen des de la Regidoria d'Esports de Crevillent.

El Club Motosport Carreres ha informat que els entrenaments començaran a les 9 del matí i que, igual que en edicions anteriors, la prova retrà homenatge al pilot il·licità José Manuel Pérez ‘Carni’, mort en 2005 en el Ral·li Dakar. La competició comptarà amb un total de tres carreres amb dos proves cada una, i les categories seran MX-1, MX-2, MX-3, MX-125 i MX-85.

Pujar