22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament de Crevillent substitueix els recipients de plàstic per botelles de cristall reutilitzables

L'Ajuntament de Crevillent substitueix els recipients de plàstic per botelles de cristall reutilitzables - (foto 1)
  • El Consistori pretén evitar el consum de materials contaminants i contribuir al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU

L'Ajuntament de Crevillent ha decidit substituir els recipients de plàstic per botelles de cristall per a contribuir al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU.

A partir d'ara el Consistori utilitzarà botelles d'aigua, proporcionades per Hidraqua, i gots de cristall reutilitzables tant en el dia a dia com en els esdeveniments, reunions i altres trobades que se celebren en les instal·lacions municipals.

Gràcies a aquesta acció s'evitarà la generació de residus que succeeix cada vegada que s'utilitzen i tiren les botelles de plàstic d'un sol ús, quedant, per tant, eliminada la seua utilització a l'Ajuntament, comenta la regidora de Serveis Públics.

Segons Noemí Candela 'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir el consum de materials contaminants i promoure el reciclatge per a col·laborar amb els ODS de l'ONU i combatre el canvi climàtic, en concret amb el ODS 14 ‘Vida submarina’. I és que cada any 8 milions de tones de plàstics acaben en els oceans i segons apunta l'ONU, si mantenim aquest ritme, en 2050 els oceans contindran més plàstic que peixos.

Pujar