6 de juny de 2020 6/6/20

L’Ajuntament de Crevillent estrena la seua pàgina oficial de Facebook

L’Ajuntament de Crevillent estrena la seua pàgina oficial de Facebook - (foto 1)
  • Aquest llançament permetrà als crevillentins rebre informació sobre l'agenda cultural, iniciatives i novetats del Consistori mitjançant la xarxa social

La regidora de Comunicació, Noemí Candela, ha informat que des de hui l’Ajuntament de Crevillent contarà amb una pàgina oficial de Facebook. Una eina que permetrà als ciutadans i ciutadanes de Crevillent estar informats de les novetats, iniciatives, agenda i altres temes d’interès general de Crevillent.

Per a l’edil Noemí Candela “aquesta és una iniciativa necessària per a millorar la comunicació entre la ciutadania de Crevillent i l’Ajuntament. Un recurs més, a banda de la web municipal, i a la que se li sumaran prompte altres xarxes socials, per a que les persones coneguen l’activitat municipal i puguen comunicar-se amb nosaltres d’una forma més directa”.

Així mateix, Estefania Salinas Peral, regidora de transparència i telecomunicacions, informa que “s’està treballant des de la regidoria en un nou disseny de la pàgina web municipal, amb un format millorat, més atractiu, accessible i intuïtiu per als crevillentins i crevillentines que complementarà totes les accions que s’estan prenent en matèria de telecomunicacions”.

Podeu accedir a la Pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament, mitjançant este enllaç: https://www.facebook.com/ajuntamentcrevillent/

Pujar