30 de març de 2020 30/3/20

L’Ajuntament de Crevillent contracta a 25 joves desocupats a través dels programes EMCUJU Y EMPUJU

L’Ajuntament de Crevillent contracta a 25 joves desocupats a través dels programes EMCUJU Y EMPUJU - (foto 1)
  • Els programes d'ocupació EMCUJU I EMPUJU estan subvencionats per la Generalitat Valenciana i cofinançats per fons socials europeus

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de Crevillent contracta a 25 joves desocupats a través dels programes EMCUJU Y EMPUJU - (foto 2)

25 joves, menors de 30 anys, s'incorporen hui a la plantilla de l'Ajuntament de Crevillent gràcies als programes d'ocupació juvenil EMCUJU i EMPUJU. Els seleccionats formaran part de la plantilla municipal a jornada completa durant un període de 12 mesos.

Els programes EMCUJU i EMPUJU, que incentiven la contractació de joves menors de 30 anys, estan subvencionats per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació i cofinançats per fons socials europeus de la Unió Europea i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Estes subvencions, gestionades des de l'Agència de Desenvolupament Local, procedeixen de la Conselleria d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball i tenen com a finalitat la contractació de persones joves qualificades (EMCUJU) i de joves no qualificats (EMPUJU) , per part de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

De les 25 noves ocupacions, 12 es corresponen a llocs de treball contemplats en el programa municipal EMPUJU 2019, mentre que els 13 restants pertanyen al programa d'ocupació pública EMCUJU 2019.

Dins del pla EMPUJU s'ha contractat a un conserge, quatre peons (dos de pintura i un de construcció), un Graduat en Història, Biblioteconomia o Mestre de Primària, un Arquitecte, un Tècnic de Medi Ambient o Biòleg, un Psicòleg, un Tècnic de So, un Tècnic Informàtic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes o Administració de Sistemes Informàtics i un Monitor d'Esports. Per mitjà del programa EMCUJU s'han incorporat a les instal·lacions municipals un Periodista, un Tècnic de Turisme, un Tècnic de Joventut, tres Auxiliars d'Atenció Sociosanitària i set Auxiliars Administratius.

L'Ajuntament de Crevillent rebrà una subvenció per import de 209.462,26 euros per al EMCUJU i 185.176,35€ per al EMPUJU. Totes dues quantitats aniran destinades a assumir les despeses derivades de la contractació temporal del personal seleccionat.

Pujar