17 de gener de 2021 17/1/21

L'Ajuntament de Crevillent celebra el seu Ple ordinari d'abril per videoconferència

L'Ajuntament de Crevillent celebra el seu Ple ordinari d'abril per videoconferència - (foto 1)
  • La Corporació ha aprovat aquest matí ajudes per a les pimes i autònoms de la localitat, així com per a les associacions de comerciants i empresaris

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Crevillent celebra el seu Ple ordinari d'abril per videoconferència - (foto 2)
L'Ajuntament de Crevillent celebra el seu Ple ordinari d'abril per videoconferència - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha celebrat hui dilluns, dia 27, el Ple ordinari d'abril per videoconferència. Una sessió que ha començat amb un minut de silenci en memòria a les víctimes de violència de gènere i als morts i mortes pel COVID-19.

En l'ordre del dia ha estat la modificació de crèdits, aprovada de manera unànime, per a permetre la realització de transferències entre diferents àrees de despesa, i per a finançar un suplement de crèdit mitjançant el romanent líquid de tresoreria.

S'ha aprovat també de comú acord tres línies d'ajudes per a pimes i autònoms per un valor total de 72.500 euros: ajudes a l'activitat emprenedora, al pagament parcial o total del lloguer dels locals d'activitats econòmiques, i ajudes per a despeses en innovació i/o modernització dels establiments i/o les seues activitats. Així com de les ajudes per a les associacions de comerciants i/o empresaris de Crevillent, corresponents a l'exercici 2020.

La moció presentada per VOX per a donar partides pressupostàries en benefici d'Associacions afectades per COVID-19 ha sigut rebutjada amb una abstenció, dos vots a favor i 18 en contra. Igual que la presentada pel PP sobre la proposta de mesures enfront del Coronavirus, que ha obtingut l'abstenció de Ciutadans, el suport de VOX, i el rebuig de l’Esquerra, PSOE i Compromís. Mentre que la moció conjunta presentada per l'Esquerra, Compromís i PSOE, en suport al Sistema Sanitari Públic i Universal, ha sigut aprovada amb 11 vots a favor, 9 en contra i l'abstenció de Ciutadans.

Finalment, s'ha dut a terme l'aprovació unànime de la Declaració Institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a la unió del municipalisme valencià enfront del Coronavirus. Una declaració en la qual s'apel·la a la unió de les administracions en la lluita contra la pandèmia i on se sol·licita al Govern d'Espanya que autoritze els ajuntaments a disposar del superàvit per a pal·liar els danys econòmics provocats per l'actual estat d'alarma, entre altres assumptes.

Pujar