28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'Ajuntament de Crevillent afirma que és un “contrasentit” que el PP critique un augment del pressupost de les beques

L'Ajuntament de Crevillent afirma que és un “contrasentit” que el PP critique un augment del pressupost de les beques - (foto 1)
  • La xifra de les beques infantils destinades a la compra de material escolar augmenta fins a 13.000 €

Des de la Regidoria d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Crevillent qualifiquen de "contrasentit" la crítica del Partit Popular a l'augment del pressupost destinat a beques escolars per part de l'actual govern. 

El regidor d'Educació, Jesús Ruiz, ha lamentat que a causa de "una mala planificació" i "falta de previsió" per part de l'anterior Govern la concessió de les beques es retardarà fins a finals de novembre o principis de desembre. Des de l'Ajuntament recorden que el Partit Popular "va ser incapaç d'aprovar a temps el pressupost".

La quantitat destinada a beques per a alumnes d'Infantil (de 3 a 5 anys) ha augmentat fins arribar a 13.000€ amb l'arribada del nou Govern municipal. Aquestes ajudes, dirigides a xiquets matriculats en el segon cicle d'Educació Infantil, suposaran un import màxim de 50€ per familia per a la compra de material escolar.

L'edil d'Educació i Cultura ha ressaltat el seu compromís d'avançar la tramitació de les beques de cara a l'any que ve, perquè s'aproximen a l'inici del curs escolar. D'aquesta forma es pretén ajudar les famílies a fer front a la despesa que suposa l'adquisició de material escolar.

Des de l'equip municipal celebren el fet que "en tan poc temps" s'haja aconseguit organitzar unes festes patronals de gran èxit i lamenten que el Partit Popular no haja destinat esforços perquè aquestes millores es realitzaren abans. En relació a l'augment del pressupost destinat a les festes patronals, des de l'Ajuntament es parla de la importància de la repercussió econòmica que aquesta inversió ha suposat en els comerços, ja que l'èxit d'afluència ha revertit en els establiments de la localitat, cosa que, comenten, no es valorava.

També han volgut ressaltar la dificultat afegida d'organitzar els concerts en un espai reduït, ja que, segons afirmen, fins ara el Partit Popular no s'havia preocupat de millorar les festes. "Ni tan sols hi havia tècnic per a signar les partides" afirmen des de l'Ajuntament, cosa que "diu molt sobre l'organització que es realitzava".

Pujar