18 de gener de 2021 18/1/21

Foment efectua labors de neteja en la carretera N-340

Foment efectua labors de neteja en la carretera N-340 - (foto 1)
  • La Regidoria de Medi Ambient va sol·licitar al novembre la neteja dels voltants de la carretera i dels polígons Cachapets i Bosch

MÉS FOTOS
Foment efectua labors de neteja en la carretera N-340 - (foto 2)
Foment efectua labors de neteja en la carretera N-340 - (foto 3)

El Ministeri de Foment ha efectuat tasques de neteja en la carretera N-340 que uneix Crevillent i Elx a causa de la gran presència de vegetació i residus en els voltants de la via pública.

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Crevillent va sol·licitar a principis del passat mes de novembre a la Direcció General de Carreteres la neteja de les zones confrontants a la carretera nacional 340. Segons l'edil de Medi Ambient, a causa de la DANA la vegetació existent havia crescut més de l'habitual.

Estefanía Salinas Peral ha informat que des de l'Ajuntament van requerir un pla d'actuacions per a garantir la seguretat i la neteja en la carretera pròxima als polígons Cachapets i Bosch per a millorar les condicions higièniques, de trànsit i la seguretat viària.

No obstant això, encara que des de Foment s'ha realitzat la retirada de plàstics, cartons i una altra brutícia i a pesar que l'Ajuntament està prestant un servei extra de neteja, les zones confrontants als dos polígons es troben repletes de brutícia. És per això que des de la Regidoria de Serveis Públics s'està treballant per a modificar l'ordenança i establir sancions molt més severes als empresaris que no complisquen amb l'obligació de tindre el seu propi gestor de residus.

Segons la regidora de Serveis Públics, Noemí Candela, en les pròximes setmanes es mantindran diverses reunions amb els empresaris dels polígons Cachapets i Bosch per a notificar-los les mesures que s'adoptaran per part de l'Ajuntament i recomanar-los que comencen amb les gestions necessàries per a tindre el seu propi gestor abans que la nova ordenança es publique, a fi de donar solució a aquest problema de la millor forma possible.

Pujar