30 de març de 2020 30/3/20

La Federació Coral i l'Ajuntament de Crevillent signen el conveni anual de col•laboració

La Federació Coral i l'Ajuntament de Crevillent signen el conveni anual de col•laboració - (foto 1)
  • La cooperació entre les dues entitats pretén afavorir la divulgació i foment de l'activitat coral entre els joves crevillentins

L'Ajuntament i la Federació Coral de Crevillent han signat el conveni anual de col·laboració mitjançant el qual es concedeix a l'entitat cultural una subvenció per import de 30.086,96 €, amb l'objectiu d'afavorir la persistència de la tradició coral.

Mitjançant aquest acord es pretén fomentar el cant coral entre els xiquets i joves de la localitat i tutelar la creació d'una Escola Coral i de les Arts Escèniques, ha explicat José Manuel Penalva, Alcalde de Crevillent.

L'objectiu del conveni és assegurar la continuïtat d'aquesta tradició a Crevillent a través, principalment, del suport a l'Escola de Canto Coral, la qual exerceix un paper fonamental en la promoció i difusió de esta pràctica mitjançant la posada en marxa d'una escolania per a fomentar noves veus.

José Manuel Penalva, afig que, l'Ajuntament de Crevillent és conscient del difícil moment que travessa el cant coral en la nostra localitat i per aquest motiu considera important donar suport a la continuïtat d'aquesta afició ancestral, fomentant-la des de la infància.

Per part seua, la Federació Coral pretén assegurar el futur del cant coral mitjançant l'ensenyament i la difusió d'aquest cant en tots els seus vessants i la realització d'activitats docents i d'investigació que servisquen per al seu suport i divulgació.

L’Alcalde de Crevillent, afirma que, el Govern del Canvi manifesta així el seu compromís amb les entitats culturals de Crevillent i el seu propòsit de donar suport a la formació, foment, promoció i producció d'activitats musicals, dissenyant i desenvolupant activitats amb els seus propis mitjans o en col·laboració amb altres organismes i entitats per a la seua consecució.

Pujar