27 d’octubre de 2020 27/10/20

La Diputació Provincial concedirà una ajuda a Crevillent per a fer front a la crisi del coronavirus

La Diputació Provincial concedirà una ajuda a Crevillent per a fer front a la crisi del coronavirus - (foto 1)
  • El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, va informar ahir l’Ajuntament que Crevillent serà un dels municipis que es beneficiaran del pla de mesures urgents destinades a fer front a l'impacte econòmic i social de la pandèmia

El president de la Diputació Provincial d'Alacant, Carlos Mazón, va comunicar durant la vesprada ahir a l'alcalde de Crevillent, mitjançant un correu electrònic, la proposta per a la concessió d'una ajuda de caràcter urgent a l'Ajuntament crevillentí, amb l'objectiu de fer front a la despesa social de la crisi del coronavirus.

Al principi, la subvenció podria suposar prop de 38.500 euros, un import pendent d'aprovació i que es decidirà demà finalment al Ple Provincial.

Aquesta subvenció es troba dins d'un pla d'ajudes, destinades a localitats de menys de 30.000 habitants, que tenen com a finalitat ajudar a fer front a l'impacte econòmic i social derivat de la pandèmia i col·laborar a mantindre l'estabilitat als municipis xicotets i mitjans de la província.

Les ajudes pretenen sufragar, entre altres mesures, l'ajuda domiciliària, especialment a persones majors, amb discapacitat o en situació de dependència, el trasllat als domicilis, en cas de necessitat, o serveis de rehabilitació i teràpia ocupacional.

Unes altres de les accions que busquen garantir és l'atenció a les persones sense llar, el reforç de les plantilles dels Serveis Socials municipals i l'ampliació de les partides destinades a la cobertura de les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables.

L'aportació de la Diputació Provincial podrà servir també per a l'adquisició de mitjans de prevenció (EPI) i reforçar els serveis i les mesures per al descans de les persones cuidadores, així com mesures de conciliació per a famílies que compten amb baixos ingressos i necessiten acudir al seu centre de treball o eixir dels seus domicili per raons justificades i/o urgents.

Pujar