22 d’octubre de 2020 22/10/20

Crevillent oferirà un servei de mediació per als contractes de lloguer

Crevillent oferirà un servei de mediació per als contractes de lloguer - (foto 1)
  • Entre els objectius d'aquest servei municipal està la resolució de conflictes per impagament o per la inconformitat en algun punt del contracte d'arrendament

En el dia de hui, la Regidoria d'Habitatge dona per creada la Taula Tècnica de l'Habitatge amb el nom de “Taula Municipal d’Habitatge”. Una taula composta pels agents immobiliaris de la localitat, Asocya, associacions de constructors i afins de Crevillent, una auxiliar i la Regidoria d'Habitatge, i des d'on es treballarà per a obrir el mercat del lloguer a Crevillent.

En aquesta taula s'ha presentat el servei de mediació per a contractes d'arrendaments per a la resolució de conflictes en contractes de lloguer, amb la finalitat d'evitar l'arribada del conflicte als tribunals, és a dir, una mediació extrajudicial.

El servei gratuït i municipal està obert a tots els propietaris i inquilins que tenen un contracte d'arrendament en vigor i compta amb mediadors titulats i amb una gran experiència professional en aquest tema. Entre els temes que s'abordaran en aquest servei estan l'impagament i la inconformitat en algun punt del contracte d'arrendament. La Regidoria d'Habitatge serà l'encarregada d'aquesta funció, valorant cada cas per a dur a terme la mediació amb totes les garanties.

Segons Gema Candelaria Asencio, regidora d'Habitatge i Mediació, aquest servei ha arribat a Crevillent en aquests moments per a poder resoldre els conflictes existents en matèria de contractes d'arrendament i amb la finalitat de crear confiança amb els propietaris d'habitatges perquè posen els seus habitatges en lloguer. A més, per a 2021 està previst un servei de mediació veïnal.

Pujar