elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent: 245 multes per no portar mascareta, 2 per fumar i 1 establiment sancionat per incomplir la normativa

Crevillent: 245 multes per no portar mascareta, 2 per fumar i 1 establiment sancionat per incomplir la normativa
  • La Policia Local ha imposat un total de 248 és la xifra de sancions que s’han imposat en la localitat per part del departament municipal des de l’11 de juny al 31 d’agost

La Regidoria de Protecció Ciutadana i Emergències ha donat a conèixer el resultat de les inspeccions i controls realitzats tant a la via pública com als comerços des de que va entrar en aplicació el RD 21/2020 per a la contenció de la pandèmia. La xifra ascendeix a un total de 248 sancions i són en la seua pràctica totalitat per la falta d’ús de mascareta al carrer.

El regidor Josep Candela ha volgut agrair una vegada més “la implicació d’una plantilla que està salvaguardant la salut de les crevillentines i crevillentins des del primer dia de la pandèmia. Amb estos números queda patent que qui pose en dubte la dedicació d’este departament està parlant més de les seues frustracions que de la realitat del treball que s’està fent. La llei és igual per a tots i la responsabilitat social és un treball col•lectiu que necessita de recursos públics i no de por o missatges d’odi”.

Les dades també donen un apunt interessant, des de que es va posar en marxa el sistema RED (Règim d’Especial Disponibilitat) les actes han augmentat un 423% respecte al mateix període anterior. “Açò demostra que estem aplicant les receptes necessàries davant un escenari que es complica per la mobilitat amb les poblacions veïnes amb pitjor indicadors”.

Per últim, indiquen des de la regidoria que s’haurà d’estar atents a l’evolució de les dades i la repercussió pedagògica que tinguen estos servicis, “no oblidem que la majoria de transmissions s'estan donant en l'àmbit privat, familiar o d'amistats. On només la conscienciació ciutadana pot fer efecte per parar la ona de contagis”.

Pujar