elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent informa de la suspensió de les festes de Sant Isidre

Crevillent informa de la suspensió de les festes de Sant Isidre
  • Els dies 14 i 15 de maig, a les 22 h, es projectarà la imatge de Sant Isidre sobre la torre del campanar de l'Església de Betlem de Crevillent

MÉS FOTOS
Crevillent informa de la suspensió de les festes de Sant Isidre - (foto 2)
Crevillent informa de la suspensió de les festes de Sant Isidre - (foto 3)

La Regidoria de Festes i Turisme de l'Ajuntament de Crevillent ha informat de la suspensió de les festes de Sant Isidre a causa de l'actual estat d'alarma provocat pel COVID-19.

Tal com va acordar la Junta de la “Cofradía San Isidro Labrador” de Crevillent el passat 27 d'abril 2020, tots els actes previstos per a celebrar i commemorar la figura d'aquest sant han quedat cancel·lats davant la greu circumstància sanitària que travessa el país.

No obstant això, des de la Confraria anuncien que els dies 14 i 15 de maig, a les 22 h, es projectarà sobre la torre campanar de l'Església de Ntra. Sra. de Betlem la imatge de Sant Isidre, i es podran escoltar els gojos i els tradicionals xotis i pasdobles habituals en la romeria.

Segons informa el president de la Confraria, Francisco Javier Aznar, el divendres 15 de maig a les 12 h hi haurà un repic general de campanes en honor al Sant Llaurador. A més, a les 19.30 h es podrà seguir a través del compte de Facebook de la Parròquia de Ntra. Sra. de Betlem la Solemne Eucaristia en honor a Sant Isidre Llaurador, oficiada pel Reverend Joaquín Carlos Carlos i el Reverend Hebert A. Ramos López.

Pujar