22 de setembre de 2020 22/9/20

Crevillent es bolca amb el futbol femení en el Triangular Setmana Valenta

Crevillent es bolca amb el futbol femení en el Triangular Setmana Valenta - (foto 1)
  • Al voltant de 500 persones van presenciar ahir la victòria de la Selecció Valenciana Valenta sub21 enfront de l'Elx CF i l'SPA Alacant al Camp de Futbol Enrique Miralles

MÉS FOTOS
Crevillent es bolca amb el futbol femení en el Triangular Setmana Valenta - (foto 2)
Crevillent es bolca amb el futbol femení en el Triangular Setmana Valenta - (foto 3)
Crevillent es bolca amb el futbol femení en el Triangular Setmana Valenta - (foto 4)
Crevillent es bolca amb el futbol femení en el Triangular Setmana Valenta - (foto 5)

El futbol femení va triomfar ahir a l'Enrique Miralles de Crevillent. Prop d'uns cinc-cents espectadors es van acostar al camp de futbol municipal per a presenciar l'II Triangular Setmana Valenta, un triangular que va obtindre un èxit sense precedents en la localitat.

La Selecció Valenciana Valenta sub21 es va proclamar vencedora del torneig després d'imposar-se per un gol a zero a l'Elx CF i per quatre a zero al SPA Alacant, amb gols de Macías en el primer partit i de Sara Martínez, Júlia Aguado i Okene en el segon. Mentre que les il·licitanes i les alacantines van empatar la seua trobada amb gols de Moli per a les franjiverdes i de Pepa per a les grogues.

Va ser una gran vesprada de futbol, organitzada per la FFCV i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent, que tenia com a objectiu l'impuls i la promoció del futbol femení en la Comunitat Valenciana i que va comptar amb la presència del regidor d'Esports Marcelino Giménez i l'alcalde de Crevillent José Manuel Penalva.

Es va aprofitar a més per a realitzar-li un homenatge a Sara Vicente, jugadora crevillentina amb una àmplia trajectòria en aquest esport, arribant fins i tot a estar entre les files de la Selecció Espanyola, i que va efectuar ahir el “saque d'honor” en l'últim partit disputat entre els dos equips dels quals també va formar part, l'SPA Alacant i la Selecció Valenciana.

La celebració d'aquest triangular va deixar diverses dades històriques per a la localitat, ja que era la primera vegada que acollia un esdeveniment d'aquest tipus, i per a la FFCV, pel fet que va ser la primera victòria de la Selecció Valenciana Valenta sub21 (era la segona vegada que es reunien) i, a més, van anotar el primer gol de la seua història.

Pujar