10 d’abril de 2020 10/4/20

Creu Roja i l'Ajuntament de Crevillent organitzen un acte solidari per a ajudar els afectats per la Dana

Creu Roja i l'Ajuntament de Crevillent organitzen un acte solidari per a ajudar els afectats per la Dana - (foto 1)
  • L'esdeveniment “El Cor de la Dana” se celebrarà el dissabte 26 d'octubre a la Casa de Cultura i comptarà amb nombroses actuacions

MÉS FOTOS
Creu Roja i l'Ajuntament de Crevillent organitzen un acte solidari per a ajudar els afectats per la Dana - (foto 2)

Dissabte que ve, 26 d'octubre, a les 20.00 hores tindrà lloc a la Casa de Cultura José Candela Lledó l'acte solidari "El Cor de la Dana", organitzat per la regidoría de Cultura de l'Ajuntament i l'Assemblea Local de Creu Roja a Crevillent. “El Cor de Dana” té com a objectiu la recaptació de fons per a ajudar els afectats per la gota freda a la Vega Baixa el mes de setembre passat.                                                     

En l'esdeveniment actuarà l’ Escola Coral de Crevillent amb l'Escola de Dansa AnDanza, el grup de rock "Mius", el grup de teatre "Els Teatrers", la Banda Societat Unió Musical, l'Orfeó Crevillentí i el tenor José Manuel Mas. A més, durant el transcurs de la gala es procedirà a la rifa d'obsequis aportats per Unifam, Carnisseria Màxima i artistes crevillentins com a Alfredo Mas i Pepe Miralles.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha informat que en l'organització de l'acte han col·laborat també Hurpograf, Vas Even Grup i l'Associació de Comerciants, posant a disposició diferents comerços de la nostra localitat on poder adquirir els tiquets d'entrada fins al divendres 25 d'octubre.

El cost de l'entrada-donatiu és de 5€. S'ha habilitat també una Fila Zero per a aquelles persones que desitgen col·laborar, però no puguen assistir. La recaptació s'ingressarà  al número de compte del Fons d'Emergències de Creu Roja per a les persones afectades per les inundacions de la Vega Baixa.

Pujar