6 de juny de 2020 6/6/20

Concurs de punts de llibre a la Biblioteca Municipal de Crevillent

Concurs de punts de llibre a la Biblioteca Municipal de Crevillent - (foto 1)
  • L'alumnat de 5é i 6é de Primària podran presentar les seues creacions inspirades sota el lema “Si vols aventura, llança't a la lectura” fins al 16 de març a la Biblioteca Municipal “Enric Valor”

La Regidoria de Cultura ha convocat el Concurs de Punts de Llibre 2020, destinat a l'alumnat de 5é i 6é de Primària dels col·legis de la localitat.

Els marcadors han de tindre un format de 19 x 5 cm, estar inspirats en la frase “Si vols aventura, llança't a la lectura”, poden estar escrits tant en valencià com en castellà, i poden realitzar-se amb una tècnica lliure.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el pròxim 16 de març i hauran d'entregar-se a la Biblioteca Municipal “Enric Valor”. Cada autor podrà presentar fins a un màxim de dos treballs.

En el revers del punt de llibre haurà de figurar el nom i cognoms del xiquet o xiqueta que ha dibuixat el marcador, l'adreça, el telèfon, l'edat i el nom del col·legi.

Els premis s'entregaran el Dia del Llibre, 23 d'abril de 2020. Es premiaran els dos millors marcadors i s'imprimiran per a la seua distribució.

Per a participar, els xiquets i xiquetes hauran d'aportar la signatura de qui tinga la pàtria potestat, autoritzant així la seua participació i l'ús de les seues dades, segons recull la Llei orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Finalment, des de l'àrea de Cultura, es convida l'alumnat de Crevillent a participar en aquest concurs i a contribuir a difondre el gust per la lectura.

Pujar