22 de gener de 2021 22/1/21

Comença el repartiment de paperetes per al Sorteig de Sant Valentí de la ACEC

Comença el repartiment de paperetes per al Sorteig de Sant Valentí de la ACEC - (foto 1)
  • Les persones que realitzen les seues compres en els comerços associats rebran a partir de hui paperetes de participació per al sorteig de Sant Valentín pròxim 17 de febrer

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent ha anunciat que a partir de hui començaran a repartir paperetes per al Sorteig de Sant Valentí d'enguany, organitzat en col·laboració amb la Regidoria de Comerç Local, a aquelles persones que realitzen les seues compres en els establiments associats.

Mitjançant el lliurament de les paperetes, els compradors que realitzen les seues adquisicions en qualsevol dels comerços de la ACEC podran optar a un dels quatre premis del sorteig, celebrat amb motiu del dia dels enamorats, entre els quals s'inclou una nit amb spa i pensió completa a l'Hotel Bonalba de Mutxamel (Alacant) del 22 al 23 de febrer. A més també se sortegen tres sopars per a dos persones en els restaurants crevillentins Las Palmeras, El Rincón i Casa Tomás.

El regidor de Comerç Local ha comunicat que el sorteig de Sant Valentí tindrà lloc el 17 de febrer i ha convidat a participar a tots els veïns i visitants de Crevillent mitjançant la realització de les seues compres en els comerços locals que formen part de l'associació. D'altra banda, l'edil ha volgut animar també als comerciants no associats a formar part de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent.

Manuel Penalva ha manifestat la seua intenció de participar i promoure des de la seua regidoria les diferents campanyes organitzades per la ACEC, com en aquest cas la campanya de Sant Valentí, ja que és una iniciativa que ajuda a revitalitzar l'activitat comercial i fomentar l'ocupació en la localitat.

Pujar