3 de juny de 2020 3/6/20

La “Cofradía de la Virgen de la Salud” de Crevillent realitza una donació de documents a l'Arxiu Municipal

La “Cofradía de la Virgen de la Salud” de Crevillent realitza una donació de documents a l'Arxiu Municipal - (foto 1)
  • La donació, que es pot visitar en l'Arxiu Clara Campoamor, inclou les actes de sessions i els llibres de programes d'actes de la confraria des de 1994 i fotografies que es remunten a l'any 1951

MÉS FOTOS
La “Cofradía de la Virgen de la Salud” de Crevillent realitza una donació de documents a l'Arxiu Municipal - (foto 2)

La Cofradía de la Virgen de la Salud de la mà de la seua presidenta, Remedios Molina Bernabeu, ha realitzat una donació a l'Arxiu Municipal “Clara Campoamor”, de diversa documentació amb l'objectiu de conservar reunida la seua història i que estiga a la disposició dels usuaris que desitgen consultar-la.

Aquesta donació inclou els llibres de programes d'actes des que es va iniciar la seua publicació en 1994, a més de memòries sobre l'entitat, escrites per crevillentins que donen testimoni de la celebració d'aquesta festa des del final de la guerra civil. També inclou còpies de les actes de sessions de la confraria des de 1994, així com fotografies des de 1951, i que no són sinó documents gràfics que reflecteixen la història de la confraria.

La festa en honor a la Verge de la Salut forma part de les nostres tradicions i cultura local, per la qual cosa aquesta donació és un exemple a seguir pels ciutadans i institucions crevillentines. 

L'Ajuntament de Crevillent de la mà del seu alcalde, José Manuel Penalva Casanova, agraeix molt sincerament aquesta iniciativa de la confraria, ja que demostra el seu interés en la conservació de la seua història i en definitiva, de la història de Crevillent i que, a partir d'ara, estarà perfectament conservada en l'Arxiu Municipal “Clara Campoamor”.

Pujar