4 d’agost de 2020 4/8/20

El Cinema d'Estiu s'instal·la aquest divendres a la Casa de Cultura de Crevillent

El Cinema d'Estiu s'instal·la aquest divendres a la Casa de Cultura de Crevillent - (foto 1)
  • Les entrades per a veure les pel·lícules “Spiderman: Lejos de casa”, “Com entrenar al teu drac-3”, “Padre no hay más que uno” i “Aladdin” de manera gratuïta es poden recollir a la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó

Continua el Cinema d'Estiu a Crevillent. Aquesta iniciativa, organitzada un any més des de la Regidoria de Cultura, aterrarà aquest divendres, 31 de juliol, a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura amb la pel·lícula  “Spiderman: Lejos de casa”, després de les passades projeccions celebrades el dia 9 i 10 de juliol en les pedanies de Sant Felip Neri i El Realengo.

Durant el mes d'agost continuarà el cinema estival, concretament els divendres 14, 21 i 28 d'agost, amb les projeccions de les pel·lícules “Com entrenar al teu drac-3”, “Padre no hay más que uno” i “Aladdin”.

Totes les projeccions d'iniciaran a les 22.00 hores i seran gratuïtes. Es podran retirar les entrades a la Casa de Cultura o el mateix dia de la projecció en el Auditori fins a completar aforament.

Des de la Regidoria de Cultura ressalten a més que el divendres, 7 d'agost, a les 22.00 h tindrà lloc també a l'Auditori de la Casa de Cultura l'acte públic del primer Certamen de Curtmetratges de la localitat, en el qual es projectaran els curts seleccionats pel Comité de Selecció i on tots els assistents tindran l'oportunitat de participar en les votacions.

Pujar