5 de juny de 2020 5/6/20

Aquest nou curs escolar 2019/2020 comença amb l'execució de diverses actuacions perquè els col·legis estiguen a punt per a començar les classes

Aquest nou curs escolar 2019/2020 comença amb l'execució de diverses actuacions perquè els col·legis estiguen a punt per a començar les classes - (foto 1)

    Des de la Regidoria d'Educació s'ha treballat perquè els col·legis estiguen en condicions òptimes, el Regidor d'Educació Jesús Ruiz considera que és primordial mantenir els centres educatius en bones condicions i que no s'ha de deixar abandonat un aspecte tan important com és el manteniment d’aquest entorn.

    Com ja es va informar anteriorment, en col·legis com "Mestra Pilar *Ruíz" "Francisco Candela" i "Cardenal Belluga" de Sant Felip Neri, s'han realitzat diverses obres, com les reformes de sevicis i el reforç de les estructures danyades del col·legi "Cardenal Belluga".

    A més de les reformes dins dels centres s'han adequat els voltants, s'han revisat els accessos a tots els col·legis i s'han fet tasques de jardineria, tals com la poda d'arbres i neteja dels jardins dels col·legis. També s'està fent una neteja exhaustiva en els centres, especialment en els quals s'han realitzat obres.

    D'altra banda es va actuar en la desinfecció de les instal·lacions de tots els col·legis i es repintarà tota la senyalització, com són els passos de vianants, que dóna accés als col·legis. Tot això amb la finalitat d'adequar els centres educatius i el seu entorn perquè pares, mares, alumnes i professors tinguen un bon inici de curs.

    Pujar