elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest Mig Any, fes que Crevillent brille

Aquest Mig Any, fes que Crevillent brille
  • La Regidoria de Serveis Públics prepara un dispositiu especial de neteja viària, recollida de residus i foment del reciclatge en les comparses que romandrà actiu durant les festes de Mig Any per a mantindre net el municipi

MÉS FOTOS
Aquest Mig Any, fes que Crevillent brille - (foto 2)

Des de la regidoria de Serveis Públics es busca fomentar un major respecte per part dels veïns i veïnes de Crevillent quant a la cura i neteja dels nostres carrers perquè tots i totes puguem gaudir d'un poble més net, també durant les festes.

Per això, la regidora Noemí Candela explica que en les zones amb grans aglomeracions de gent o on es vagen a realitzar activitats i actes aquests dies es distribuiran papereres perquè en tot moment els crevillentins i crevillentines puga depositar els seus desaprofitaments el més còmoda i eficaçment possible.

A més des de la regidoria es repartiran contenidors de reciclatge i per als residus sòlids a cadascuna de les comparses perquè puguen depositar ací tota la brutícia i tots els residus que es generen a l'interior d'aquestes durant el transcurs de les festes del Mig Any.

Una altra de les novetats que es va començar a implementar en les últimes festes és que darrere de cada desfilada se situarà a una brigada especial de neteja que s'encarregarà de netejar les zones per les quals transcórreguen les diferents desfilades i cercaviles. També es realitzaran neteges i aigualejos extraordinaris en zones de gran afluència com la Plaça de la Constitució i voltants per a endreçar-les i condicionar-les després de les diferents actuacions i esdeveniments.

Noemí Candela prega a la ciutadania col·laboració i consciència per a mantindre Crevillent el més net possible durant aquest cap de setmana de festes. “Que Crevillent brille durant les festes i la brutícia no envaïsca els seus carrers és una cosa que ens concerneix a tots i totes. Tant les comparses, com l'administració i la ciutadania tenim una responsabilitat conjunta, està en mà de tots i totes mantindre cuidades els nostres carrers” afegeix la edil.

Pujar