5 de desembre de 2020 5/12/20

Ampliació del període de pagament voluntari d'impostos i taxes municipals fins al 15 de juny

  La Regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Crevillent informa de l'ampliació del període de pagament voluntari de les taxes i impostos municipals. Aquesta mesura afecta al pagament de: Impostos sobre Vehicles de Tracció Mecànica, Taxa de Recollida de Residus Sòlids Urbans, Taxa de Guals, així com a altres taxes i rebuts.

  Fruit de les converses mantingudes amb SUMA motivades per la gran incidència de la crisi del COVID-19 en l'economia local, els rebuts no domiciliats de SUMA es podran pagar fins al 15 de juny, mentre que els domiciliats es carregaran en el compte bancari el pròxim 10 de juny.

  El regidor d'Hisenda Gregorio Díaz-Marta explica que aquestes noves dates són les correctes, i que la data que marquen les cartes que s'estan rebent en les cases crevillentines aquests dies (8 de maig) queda sense validesa.

  Així mateix, Gregorio Díaz-Marta apunta que qui ho desitge pot sol·licitar el fraccionament del pagament via Internet, telèfon o correu postal, ja que les oficines de SUMA romanen tancades a causa de l'actual crisi sanitària. Tota la informació sobre com sol·licitar el fraccionament ací: https://www.suma.es/fraccionamiento-info.

  Aquells que encara no ho tinguen, poden obtindre el seu rebut, i també pagar-ho, telefonant al 965 292 000, de dilluns a divendres (de 8 a 21 hores) o els dissabtes (de 10 a 14 hores), o amb el seu NIF/NIE i número fix (o la matrícula del vehicle) a través del següent enllaç.

  Pujar