22 de gener de 2021 22/1/21

Adjudicat el servei de manteniment i neteja dels embornals de Crevillent

Adjudicat el servei de manteniment i neteja dels embornals de Crevillent - (foto 1)
  • L'Ajuntament signa el contracte per a la conservació dels embornals amb l'empresa crevillentina CONTEN amb una duració de dos anys

MÉS FOTOS
Adjudicat el servei de manteniment i neteja dels embornals de Crevillent - (foto 2)
Adjudicat el servei de manteniment i neteja dels embornals de Crevillent - (foto 3)
Adjudicat el servei de manteniment i neteja dels embornals de Crevillent - (foto 4)

L'Ajuntament de Crevillent ha signat el contracte amb l'empresa crevillentina Conservación Técnica del Entorno Natural S.L (CONTEN) per al manteniment i neteja dels embornals del municipi.

El servei per a la conservació dels embornals s'ha adjudicat per un import total de 23.595 € a l'any (IVA inclòs). El contracte, signat el passat 30 de desembre, estarà en vigor durant dos anys i inclou la neteja de les reixes i l'eliminació de la brutícia i objectes presents, la incorporació d'aigua per a evitar olors desagradables en la via pública i el manteniment dels col·lectors pluvials.

Segons informa l'edil de Serveis Públics Noemí Candela el clavegueram necessita un manteniment regular, sent necessari l'ampliació del servei durant els mesos estivals. A més sovint s'emplenen d'aigua els embornals per a evitar olors, especialment durant l'estiu.

Entre les tasques que desenvoluparà l'empresa adjudicatària estarà la neteja en profunditat dels embornals que es realitzarà una vegada a l'any amb la retirada de les planxes de ferro i el buidatge del fem i restes existents. “Amb aquesta neteja anual es pretén que els embornals municipals funcionen correctament, evitant les inundacions o acumulacions d'aigua davant episodis de pluges de gran intensitat” afirma Noemí Candela.

Pujar