elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cotxe o autocaravana, què prefereixes per a les vacances de 2021?

Cotxe o autocaravana, què prefereixes per a les vacances de 2021?
  • La relaxació de les mesures sanitàries i l'obertura de fronteres seran claus en la recuperació d'un sector fortament castigat per la pandèmia

Amb l'arribada de juny i l'estiu, molts valencians comencen a preparar les seues vacances. La relaxació de les mesures sanitàries i l'obertura de fronteres seran claus en la recuperació d'un sector fortament castigat per la pandèmia, encara que la majoria continuaran apostant per les destinacions nacionals i viatjar amb cotxe o autocaravana. Així ho indica el comprador de segurs Acierto.com.

Encara que les autocaravanes estan en auge, la majoria continuaran optant pel cotxe per a viatjar. De fet, 9 de cada 10 valencians triaran el cotxe per a anar-se de vacances enguany atès que es tracta de l'alternativa més còmoda i segura per a evitar contagis.

Es calcula que el turisme nacional suposarà el 80% del turisme global, una xifra una mica menor a la de l'any passat que va ser del 84%

Malgrat que la majoria optarà pel cotxe, les autocaravanes van agafant protagonisme com a vehicle per a viatjar en família o amb amics. De fet, durant la pandèmia es van matricular 8.600 autocaravanes en tota Espanya per l'elecció de la destinació nacional i la flexibilitat que ofereixen aquests vehicles.

A més, el lloguer d'autocaravanes suposa el 70% i la camperización de furgonetes ha crescut un 140% l'any passat, el que ha influït en el creixement d'un 982% en les reserves de càmping.

Pujar