4 de desembre de 2020 4/12/20

El Corte Inglés de Galotxa torna la pilota de vaqueta als trinquets

El Corte Inglés de Galotxa torna la pilota de vaqueta als trinquets - (foto 1)
  • La edició d’enguany del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que ja es la número 45, va sortejar ahir dimecres els creuaments de les categories de la competició en trinquet.

El sorteig, retransmés en directe per les xarxes socials, va tindre lloc ahir a migdia en la seu de la Federació de Pilota Valenciana. Aquest ha estat el primer pas per a tornar a la normalitat dins el campionat de clubs més nombrós de tota la pilota valenciana. Els clubs que havien confirmat la seua participació en el torneig estaven pendents d’aquest sorteig, que va decidir les partides que es podrán jugar, previssiblement, si l’emergència sanitària i les autoritats ho permeten, al llarg del pròxim mes de juliol i principis d’agost.

Entre els clubs més destacats per la seua participació trobem al de Torrent, que comptarà amb un total de nou equips, seguit de les cinc formacions presentades pels clubs de Riba-roja i Manises. Dels quasi quaranta equips confirmats en la tornada a la competició en trinquet, un total de sis serán les formacions que lluitaran pel títol en la seua primera categoría. Seran l’Algimia d’Alfara, que s’enfrontarà amb l’Onda A en la primera eliminatoria; l’Odontica Riba-roja A i el Caixa Popular Pobla A protagonitzaran el derbi comarcal del Camp de Turia; mentre que els jugadors del Trinquet de Torrent A i Manises A serán qui juguen la tercera eliminatòria. Les primeres partides d’anada de totes les categories es disputaran el 4-5 de juliol, mentre que les partides de tornada tindran lloc entre el 11 i 12 de juliol. Per a les semifinals, que es jugaran entre el 18 i 25 de juliol, es classificaran els tres equips guanyadors de la primera ronda, així com el millor dels perdedors, en la máxima categoría. Respecte a les finals de la majoria de les categories amb les quals compta la vessant de trinquet del Corte Inglés de Galotxa (primera, segona, tercera, quarta A, quarta B i juvenils), està previst que es juguen el primer cap de setmana del mes d’agost.

Pujar