4 de juny de 2020 4/6/20

El coronavirus deixa 30 nous contagis i dos morts en la Comunitat

El coronavirus deixa 30 nous contagis i dos morts en la Comunitat - (foto 1)

  La pandèmia del coronavirus deixa en la Comunitat 30 nous contagis i 2 persones mortes. Així segons les dades facilitades per Sanitat aquest dissabte el nombre de pacients amb coronavirus que s'han curat triplica al de nous casos detectats en les últimes 24 hores.

  Per províncies, els nous casos s'han detectat: 2 a Castelló (1507 des de l'inici de la pandèmia), 15 a Alacant (3.855 des de l'inici de la pandèmia) i 13 a València (5.684 des de l'inici de la pandèmia). A més, Sanitat dóna compte de 5 casos desplaçats, és a dir, no nous però que no havien sigut comptabilitzats el que eleva la xifra de contagis als 11.051.

  Hui dia, només hi ha 32 persones que requereixen UCI en tota la Comunitat, 2 menys que en l'actualització d'aquest divendres. Per províncies: 4 a Castelló, 18 a Alacant i 10 a la província de València.

  Per part seua, el nombre de malalts de coronavirus hospitalitzats també ha experimentat un descens d'ahir a hui. En aquests moments hi ha 220 persones ingressades, 25 menys que ahir. Per províncies: 14 a Castelló, 66 a Alacant i 140 a la província de València.

  Referent a les defuncions, des de l'última actualització s'han produït 2 noves perdudes, una a Alacant i una altra a València. Per tercer dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de coronavirus a la província de Castelló.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar