elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

UGT convoca vagues a nivell nacional en defensa dels treballadors de Vodafone

UGT convoca vagues a nivell nacional en defensa dels treballadors de Vodafone

    Com a conseqüència del ERE presentat pel Grup Vodafone el sindicat UGT ha anunciat la convocatòria de diferents vagues per als centres de treball que el grup té en tot el país. La primera d'aquestes concentracions ha tingut lloc aquest matí en el centre València, i estan previstes la celebració d'altres tres els dies 13 de febrer i des del 18 fins al 22 d'aquest mes.

     “Des d'UGT lluitem per aconseguir que es reduïsca substancialment el nivell d'afectació del mateix així com voluntarietat en les eixides, millora en el pla de prejubilacions i millors condicions econòmiques” assenyala el sindicat a través d'un comunicat.

    Així, hui s'han efectuant concentracions en els centres de treball de la província de València des de les 9h fins a les 11.30h. Tots els assistents han recorregut els carrers del centre de València fent parades en les diferents botigues que l'empresa té en la zona, i conclòs la manifestació en la Plaça de l'Ajuntament fent lliurament d'un escrit a l'alcalde Joan Ribó.

    El pròxim 18 de febrer està prevista la segona de les concentracions que donarà començament a les 10.30 enfront de la botiga Vodafone del carrer Roger de Lauria, i recorrerà els carrers fins a arribar a les portes de la Diputació de València – situada al carrer Manises – on es farà lliurament d'un escrit aquesta vegada al president de la Diputació, Toni Gaspar

    Pujar