27 de novembre de 2020 27/11/20

La Comunitat salva un nou dia sense ingressos en l'UCI per coronavirus

La Comunitat salva un nou dia sense ingressos en l'UCI per coronavirus - (foto 1)
  • En les últimes hores s'han registrat 20 nous casos i 4 defuncions, tres d'ells en residències

Les dades referents a la pandèmia del *coronavirus en la Comunitat continuen evolucionant a bon ritme. Aquest dimecres la Conselleria de sanitat ha informat que en les últimes hores no s'ha produït cap ingrés en l'UCI per *COVID-19 als hospitals valencians.

Referent a la detecció de nous casos s'han registrat 20 nous positius en la Comunitat distribuïts per les tres províncies: 4 a Castelló, 9 a Alacant i 7 a València. També hi ha un total de 4 morts per COVID-19, tres d'ells en residències de majors (1 a Castelló, 1 a Alacant i 2 a València).

A més, el nombre d'ingressos ascendeix a 437 pacients, 21 menys que en l'última actualització. Per províncies: hi ha 39 a la província de Castelló (9 en l'UCI), 129 a Alacant (35 en l'UCI) i 269 a València (34 en l'UCI).

“És una evolució que convida a l'esperança, però no hem de relaxar-nos. Fins i tot queda un llarg camí per davant” ha incidit la consellera, Ana Barceló durant la seua compareixença diària en la qual a més ha comunicat que hui la Comunitat tornarà a sol·licitar el passe a la fase 1.

D'altra banda, en l'apartat d'altes de pacients que han patit *coronavirus des d'ahir s'han dut a terme 179 altes: 28 a Castelló, 73 a Alacant i 78 a València.

Situació de les residències

Des de la Conselleria de Sanitat s'ha actualitzat també la situació en les residències. En aquests moments, hi ha un total de 93 centres de majors amb positius els quals es troben 13 a Castelló 35 a Alacant i 45 a València.

A més, estan baix vigilància activa 28 centres – dos menys que ahir – els quals es troben 8 a Castelló, 7 a Alacant i 13 a València.

Pujar