elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La competició més important de la modalitat de galotxa comença a prendre forma

La competició més important de la modalitat de galotxa comença a prendre forma
  • El Trofeu El Corte Inglés de galotxa es planifica amb vista a començar el mes d'abril, després de superar la situació sanitària actual

El passat cap de setmana es va realitzar la reunió de la modalitat de galotxa, que va ser telemàtica. El vicepresident de la modalitat, Jesús Fontestad va informar de la passada temporada dels problemes derivats de la situació sanitària, de la participació esportiva, de temes econòmics i es van presentar algunes propostes de reglamentació per les noves categories de “A curtes” i també de la competició individual de la modalitat. En la reunió van estar presents 30 delegats representant a 19 clubs: CPV Tavernes Blanques, CPV Moncada, CPV Borbotó, CPV Onda, CPV Xirivella, CPV Almassora, CPV Castelló, CPV Faura, CPV Torrent, CPV Moixent, CPV Pobla Vallbona, CPV Quart de les Valls, CPV Manises, CPV Massalfassar, CPV Marquesat, CPV Meliana, CPV Riba-roja, CPV Tamborí. i CPV Montserrat. Durant la reunió s'informe que l'activitat esportiva estarà paralitzada en les pròximes setmanes però que s'espera que al febrer la situació sanitària millore per a poder reiniciar les competicions de la modalitat: Copa de galotxa i les cinc finals de l'individual de galotxa, esperant que es completen durant el mes de març.

A partir d'abril, començara la competició més important de la modalitat jugant-se fins a finals de juliol. El Trofeu El Corte Inglés de galotxa, està tancant la participació d'equips en aquests últims dies i s'espera que participen prop de 150 equips. De moment en les competicions de club, s'han inscrit més de 100 equips representant a 33 clubs. En els pròxims dies els clubs i equips que no tenien plaça podran optar a les vacants. Les categories escolars també estan tancant la seua inscripció.

Divendres que ve 22 de gener es realitzarà una altra reunió telemàtica per a continuar treballant en les normatives per a pròximes competicions en la competició de carrer.

Pujar