19 de setembre de 2020 19/9/20

Els comerços de Borriana tancaran a meitat demà en suport a la víctima d'agressió sexual

Els comerços de Borriana tancaran a meitat demà en suport a la víctima d'agressió sexual - (foto 1)

  Els veïns de Borriana s'han bolcat amb la menor de 17 anys que la passada matinada de l'1 de gener va patir una agressió sexual mentre tornava a casa caminant després de celebrar el cap d'any. La sorpresa i la ràbia perquè haja succeït una cosa així va estar, i està, molt present entre tota la població del municipi.

  Com a mostra de rebuig a l'ocorregut i de suport a la víctima són molts els comerços que han decidit fer una aturada durant el dia de hui i unir-se a la concentració convocada per l'Ajuntament a les 12 hores en la Plaça Major. En els negocis que se sumen a aquesta iniciativa haurà penjat un cartell amb el lema “Ni una menys”.

  Borriana paralitzarà d'aquesta forma gran part de la seua activitat hui a meitat demà per a unir-se en una gran concentració en la Plaça Major. En ella tots a l'una veu mostraren la seua repulsa a aquest tipus de successos i mostrarà el seu suport a la víctima després del succeït.

   

   2 comentaris
  Choriset
  Choriset
  04/01/2019 07:01
  Otro buen tema el buling

  El bulling es otra lacra que está llenando de indeseables los colegios , las calles y los equipos de fútbol Chicos y chicas que tienen que soportar los desprecios , humillaciones y vejaciones de otros los cuales se creen seres superiores y con la prepotencia de creer que pueden decir a los demás lo que se les antoje Eso si , cuando te quejas o los identificas ellos nunca han sido , o buscan apoyos para hacer ver que el malo eres tú y pasas a ser el mal mirado Lo que está claro que la educación y el respeto se trae de casa y ante eso poco se puede hacer

  Pujar