elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP vota en contra d'uns pressupostos "sense consens"

  El PP de Cocentaina va votar en el Ple del passat 22 de Febrer contra els pressupostos municipals. Estos van ser aprovats pel mínim de 9 regidors (PSPV-PSOE, Guanyar i Ciudadanos) front a 8 que van emetre el vot en contra (Partit Popular, Col·lectiu 03820-Compromís).

  Els pressupostos van ser exposats al Ple pel regidor delegat d'hisenda. Durant el torn de rèplica, els populars van fer incapeu en el poc consens que estos havien tingut i a més, van destacar la poca inversió en mesures per a reactivar la economía, en potenciar el turisme (el Pla de Turisme avança molt lentament) i en els poligons, que seguixen amb la poca atenció habitual en el PSPV-PSOE. Segons Rafa Montava, portaveu dels populars "es tracta d'uns pressupostos allunyats de les necessitats reals de la ciutadanía i que miren més per la suma aritmètica de Guanyar i Ciudadanos que per un consens real, de fet, quasi el 50% del Ple municipal no els aprova", també lamenta "la inversió en l'adecuació dels refugis anti-aeris ha deixat fora altres prioritats, i la poca atenció a una piscina coberta que creiem possible en Cocentaina i que milloraria substancialment el benestar de majors i joves".

  Els populars també fan incapeu en "el baix cost de moltes de les nostres mesures, com la oficina co-working" i es mostren preocupats perquè l'equip de govern dona per sentat que hi haurà un romanent pressupostari; "tornarem a fer inversions de pressa i corrent" exclamen.

   

   

  Pujar