elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna el mercat de roba i calçat a Cocentaina

  La Regidoria de Comerç informa que aquest dijous 4 de juny torna a Cocentaina el mercat de roba i calçat.

  La ubicació continuarà sent al parc 4.4. del barri de Sant Hipòlit, al carrer Almudaina i  carrer Alcalde Gadea Pons lloc on es va col·locar el mercat de menjar fa algunes setmanes per facilitar el compliment de les mesures higiènic-sanitàries marcades per la normativa. L'horari serà de  7 a 13 h.

   Tal com s'especifica en la normativa per a la Fase II es continuarà mantenint l'horari d'atenció PREFERENT per a majors de 65 anys de 8 a 10 h.

  Des de l'Ajuntament de Cocentaina som conscients de la importància de preservar les condicions de salubritat pertinents per al desenvolupament d'aquesta activitat comercial, és per això que adaptant-se a la fase en què ens trobem l’aforament serà de 75 persones en la zona de productes de primera necessitat i de 60 persones en la zona de roba i calçat.

  El sistema de control d'accés serà el que s'ha utilitzat fins ara, ja que amb el mateix es mantenen totes les mesures de seguretat, desinfecció i limitació d'aforament.

  Es sol·licita a la població que vinguen proveïts de mascareta, encara que les mesures adoptades garanteixen les distàncies de seguretat, hem de ser previnguts per a poder preservar la nostra salut i la de les persones que ens envolten.

  Pujar