elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’inicien les obres del parc biosaludable de Sant Hipòlit a Cocentaina

S’inicien les obres del parc biosaludable de Sant Hipòlit a Cocentaina

    Aquesta setmana començaven les obres per a la instal·lació d’aparells biosaludables en el parc del barri de Sant Hipòlit que convertirà la zona en un lloc on l’oci i l’esport per a menuts i adults serà complet.

    El pressupost de l’obra és d’uns 38.000€ i es fa en càrrec a la partida de Participació Ciutadana, ja que va ser la segona proposta més votada en l’anterior edició dels Pressupostos Participatius.

    Està previst que els treballs finalitzen abans que acabe l’any i des d’aleshores formarà part dels espais esportius oberts a tota la ciutadania per a mantenir-se en forma.

    Mireia Estepa, alcaldessa contestana, indica que «aquesta nova instal·lació és fruit de la participació ciutadana i ens alegra que d’ací poc de temps tot el poble la puga gaudir, eixe pensem que és el camí i la utilitat dels Pressupostos Participatius: inversions que enriquisquen la qualitat de tota Cocentaina». L’edil aprofita per explicar que en la instal·lació dels aparells s’ha buscat també que es respectaren els arbres que hi ha a la zona i que es conjugara el nou parc biosaludable amb el manteniment d’espai verd que és parc.

    Pujar