29 d’octubre de 2020 29/10/20

El Partit Socialista de Cocentaina presenta 74 propostes per a fer la Cocentaina que vols

El Partit Socialista de Cocentaina presenta 74 propostes per a fer la Cocentaina que vols - (foto 1)

  L’agrupació local socialista posa a disposició, en mitjà físic o electrònic, el seu programa electoral que recull un total de 74 propostes realistes, concretes i possibles, fruit de les conversacions mantingudes durant estos mesos amb el veïnat contestà i amb el teixit associatiu.

  La seua candidata, Mireia Estepa, actual alcaldessa del municipi explica que “els projectes naixen de les necessitats i les inquietuds que ens han plantejat les persones del poble, del partit i de la nostra experiència al govern. Es tracta de projectes que són reals, que estan pensats a peu de carrer i que no venen fum.”

  El PSOE de Cocentaina ha treballat durament per presentar un projecte de govern “que siga digne del nostre poble i que estiga a l’altura d’una Cocentaina arrelada a les seues tradicions i amb un futur igual, sostenible i innovador”, apunta Estepa.

  Segons els socialistes les seues propostes estan molt lluny de l’ambigüitat de la resta de partits que no han sabut plantejar idees concretes i fan aportacions tan vagues com crear una regidoria, com si això solucionara alguna cosa, o abaixar els impostos sense explicar d’on van a retallar o quins serveis deixaran de prestar.

  Les 74 propostes socialistes recullen aspectes com: la gestió de la construcció del Bosco unificat, els vestidors i l’accés del camp de la Via, cursos per a persones aturades, la recuperació de senders, l’adquisició de vehicles elèctrics, les ajudes per al primer habitatge en el nucli històric dels joves o les ajudes per a emprenedors i negocis existents.

  Pujar