elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les obres d’unificació del col·legi Sant Joan Bosco s’iniciaran a finals d’abril

Les obres d’unificació del col·legi Sant Joan Bosco s’iniciaran a finals d’abril

    Esta setmana es reunien al Bosco II l’alcaldessa de Cocentaina, la directora de l’escola i els responsables de la demolició, la construcció i la direcció de l’obra que posarà fi a 32 anys de reivindicacions i que donarà com a fruit un nou centre educatiu on tots els xiquets i xiquetes del Bosco acudiran a aprendre.

    La demolició està prevista per a finals d’abril, probablement a partir del dia 21, tal com li va traslladar el responsable de l’empresa a Mireia Estepa en l’encontre.

    Aquesta obra està valorada en quasi 6 milions d’euros amb una duració aproximada de menys de 2 anys i serà el projecte Edificant més important dut a terme a Cocentaina.

    L’alegria de tots presents a l’encontre era palpable i l’alcaldessa comentava que «sembla un somni que s’inicien ja les obres, hem sigut moltes les persones que des de 1.989 fins a hui hem lluitat per fer-ho realitat, molts els entrebancs que s’hem trobat a l’àmbit polític, tant per part d’alguns partits de Cocentaina com per l’anterior govern valencià, i també les dificultats burocràtiques que tenen els grans projectes i que el personal de l’ajuntament ha gestionat perfectament. Superades totes les complicacions ha arribat el moment de fer justícia i de donar a la comunitat educativa del Bosco l’escola que necessita i que es mereix. Tots i totes estem molt emocionats i amb ganes de veure l’evolució de l’obra».

    Pujar