20 de gener de 2021 20/1/21

XIX Mostra de Teatre Amateur «Vila de Cocentaina»

XIX Mostra de Teatre Amateur «Vila de Cocentaina» - (foto 1)

  Un any més, arriba en aquest 2018 l'edició XIX de la Mostra de Teatre Amateur "Vila de Cocentaina". Com és habitual, cada cap de setmana del mes de febrer, el Centre Cultural El Teular acollirà els grups que acompanyaran el grup amfitrió d'aquesta mostra, Teló Teatre, que ha fet un gran treball de selecció de les més de 30 obres presentades d'arreu del País Valencià i en la qual es mostrarà el millor que hi ha avui en dia en el circuit de teatre amateur. A més, igual que en edicions passades hi haurà una obra destinada a xiquets i xiquetes.

  Aquesta és la programació prevista:

  Dia 3 de febrer a les 20:00h "Central Parc West" de Woody Allen, pel grup Teatre Circ d'Alcoi.
  Dia 11 de febrer a les 12:00h ¿Miedo yo?, teatre per a xiquets per Clowndestino Teatro. ENTRADA LLIURE.
  Dia 17 de febrer a les 20:00h "Madre Coraje y sus hijos", de Bertolt Brecht, pel grup Font Viva d'Ibi.
  Dia 24 de febrer a les 20:00h "Alicia en el París de las maravillas" de Miguel Sierra, adaptació i direcció de Paco Insa, per Teló Teatre.

  La presidenta de Teló Teatre, Maruja Sanz, es mostrava molt satisfeta per la programació d'enguany, la qual ha estat possible gràcies al treball de coordinació que ha dut a terme Paco Insa. Així mateix, agraïa la col·laboració de l'Ajuntament de Cocentaina que, a través de la regidoria de Cultura, dóna suport any rere any a aquesta Mostra. També agraïa la participació de la resta de col·laboradors, com la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d'Alacant, la Federació Valenciana de Teatre Amateur, Gràfiques Agulló i Ràdio Cocentaina.

  Per la seua banda, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina, Marcela Richart, destacava la feina feta per l'entitat Teló Teatre i animava al públic en general a assistir a les representacions, totes d'una gran qualitat escènica.

  La venda d'entrades estarà disponible a partir de l'1 de febrer en la taquilla del Centre Cultural El Teular, de dijous i divendres de 18:00 a 20:00h. També hi ha uns telèfons de de reserves que són els següents: 965592385 / 686909662 / 620727289

  Els preus de les entrades són els següents: 2 entrades per soci/sòcia a 8€, la resta a 10€. Amfiteatre: 7 €. Abonament: 24€. Els abonaments s'arreplegaran la primera setmana de la Mostra.

  Pujar