19 de gener de 2021 19/1/21

Mireia Estepa i Toni Hernández es reunixen amb la subdelegada del Govern d’Espanya per a parlar de la seguretat de Cocentaina

Mireia Estepa i Toni Hernández es reunixen amb la subdelegada del Govern d’Espanya per a parlar de la seguretat de Cocentaina - (foto 1)

  La subdelegada del govern, Araceli Poblador, es reunia ahir amb l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Hernández, i el cap de la Policia Local, Toni Gosálbez, per atendre les seues preocupacions i demandes.

  Durant l’hora que va durar la reunió els representants contestans li van traslladar la necessitat del poble de disposar de més efectius de la Guàrdia Civil per poder tindre la comandància oberta tots els dies, fet que va canviar fa un parell d’anys, i oferir a la població la protecció que mereixen i l’atenció davant dels delictes que els correspon. Tanmateix, li es van dur les més de 1500 firmes recollides pel veïnat on traslladen la seua preocupació pels robatoris sofrits i per la falta de tranquil·litat que açò els provoca. També es va posar de manifest la tasca que porta a terme la Policia Local de Cocentaina i es va fer una revisió de la situació de 2019 i les diligències que es van dur a terme.

  Altre tema del qual es va parlar va ser la necessitat d’intensificar les inspeccions per a eliminar la problemàtica del treball il·legals a Cocentaina, fet que afecta a les condicions de vida i d’ocupació d’aquests treballadors i que permet que alguns empresaris estiguen lucrant-se a costa de no complir amb la llei.

  Durant l’última part de l’encontre es va sumar, Modes Salazar, cap de la Unitat de Violència de Gènere de la Subdelegació, per fer un breu repàs del treball que es fa, en aquest sentit i amb el Pacte d’Estat, a Cocentaina.

  Mireia Estepa concloïa que «la reunió ha sigut molt positiva perquè la subdelegada estudiarà quines són les possibles solucions que es poden posar en marxa per millorar l’atenció que s’oferix des de la Guàrdia Civil als veïns i les veïnes de Cocentaina i ens tornarem a reunir. La tranquil·litat del nostre poble és fonamental i no defallirem en buscar sempre les condicions més favorables per a garantir-la. Pel que fa a la violència de gènere, dintre d’algunes setmanes mantindrem un encontre amb Modes Salazar per a parlar amb l’equip social i la unitat policial MINERVA».

  Pujar