4 de desembre de 2020 4/12/20

Mireia Estepa és nombrada membre de la Comissió d’Igualtat de la FEMP

Mireia Estepa és nombrada membre de la Comissió d’Igualtat de la FEMP - (foto 1)

  Dilluns 11 de maig es constituïa la Comissió d’Igualtat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, entrava a formar part d’aquesta.

  Aquesta àrea de la FEMP té com a objectiu principal promoure la gestió de polítiques municipals d’igualtat i incorporar la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la vida local.

  La Comissió d’Igualtat formada per representants polítiques escollides de tot el país s’encarrega d’impulsar accions que fomenten la igualtat entre homes i dones de forma transversal, de compartir experiències d’èxit i orientar i assessorar en matèria d’igualtat local. A més, porta a terme intercanvi de bones pràctiques entre els governs locals, nacionals i internacionals sobre la igualtat de gènere.

  La constitució haguera tingut lloc a la seu de la FEMP en Madrid el 18 de març però per motius sanitaris es va ajornar per a celebrar-se, finalment, per videoconferència.

  Mireia Estepa explica que «és un privilegi formar part d’aquesta comissió i poder aportar l’experiència de les localitats del nostre entorn i, sobretot, aprendre per treballar més i amb més força per la igualtat real, total i definitiva entre les dones i els homes».

   

  Pujar