elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mireia Estepa és nombrada membre de la Comissió d’Igualtat de la FEMP

Mireia Estepa és nombrada membre de la Comissió d’Igualtat de la FEMP

  Dilluns 11 de maig es constituïa la Comissió d’Igualtat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, entrava a formar part d’aquesta.

  Aquesta àrea de la FEMP té com a objectiu principal promoure la gestió de polítiques municipals d’igualtat i incorporar la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la vida local.

  La Comissió d’Igualtat formada per representants polítiques escollides de tot el país s’encarrega d’impulsar accions que fomenten la igualtat entre homes i dones de forma transversal, de compartir experiències d’èxit i orientar i assessorar en matèria d’igualtat local. A més, porta a terme intercanvi de bones pràctiques entre els governs locals, nacionals i internacionals sobre la igualtat de gènere.

  La constitució haguera tingut lloc a la seu de la FEMP en Madrid el 18 de març però per motius sanitaris es va ajornar per a celebrar-se, finalment, per videoconferència.

  Mireia Estepa explica que «és un privilegi formar part d’aquesta comissió i poder aportar l’experiència de les localitats del nostre entorn i, sobretot, aprendre per treballar més i amb més força per la igualtat real, total i definitiva entre les dones i els homes».

   

  Pujar