27 de novembre de 2020 27/11/20

L’alcaldessa de Cocentaina es reunix amb alts càrrecs de Generalitat

L’alcaldessa de Cocentaina es reunix amb alts càrrecs de Generalitat - (foto 1)

    Mireia Estepa es trobava amb el director general d’Administració Local, Toni Such, el secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, i la directora territorial de Presidència en Alacant, Antonia Moreno. A l’encontre virtual es van parlar sobre els reptes de futur de Cocentaina on intervindrà el govern autonòmic, sent el protagonista, la construcció i unificació del col·legi San Joan Bosco, obra valorada en uns 6.500.000€.

    Tanmateix, l’alcaldessa va transmetre altres qüestions importants per a les comarques centrals de la Comunitat Valenciana com és la millora de la CV-70 que permetria que el viatge Cocentaina-Benidorm es fera en menys d’un hora.

    Pel que fa a les inversions del govern de Ximo Puig en Cocentaina, l’alcaldessa manifestava que el poble estava content: «fa 2 anys es va ampliar i millorar el centre de salut; Edificant ha possibilitat que el CEIP Real Blanc siga una escola accessible i acabarà amb la necessitat d’unificar el Bosco després de 30 anys de reivindicacions, també  s’intervindrà de la mà d’Edificant en l’IES Pare Arques en un futur; la gestió de Generalitat dels fons FEDER ha possibilitat restaurar el torrejó i recuperar l’antic refugi antiaeri. Sentim que tenim un govern autonòmic que respon i el nostre compromís es seguir treballant de la seua mà per portar importants millores a Cocentaina».

    Els representants de Generalitat van prendre bona nota de totes les idees que es van llançar i van preguntar per com havia afectat la COVID-19 als contestans i les contestanes i als negocis del poble.

    Pujar