elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcaldessa de Cocentaina es reunix amb alts càrrecs de Generalitat

L’alcaldessa de Cocentaina es reunix amb alts càrrecs de Generalitat

    Mireia Estepa es trobava amb el director general d’Administració Local, Toni Such, el secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, i la directora territorial de Presidència en Alacant, Antonia Moreno. A l’encontre virtual es van parlar sobre els reptes de futur de Cocentaina on intervindrà el govern autonòmic, sent el protagonista, la construcció i unificació del col·legi San Joan Bosco, obra valorada en uns 6.500.000€.

    Tanmateix, l’alcaldessa va transmetre altres qüestions importants per a les comarques centrals de la Comunitat Valenciana com és la millora de la CV-70 que permetria que el viatge Cocentaina-Benidorm es fera en menys d’un hora.

    Pel que fa a les inversions del govern de Ximo Puig en Cocentaina, l’alcaldessa manifestava que el poble estava content: «fa 2 anys es va ampliar i millorar el centre de salut; Edificant ha possibilitat que el CEIP Real Blanc siga una escola accessible i acabarà amb la necessitat d’unificar el Bosco després de 30 anys de reivindicacions, també  s’intervindrà de la mà d’Edificant en l’IES Pare Arques en un futur; la gestió de Generalitat dels fons FEDER ha possibilitat restaurar el torrejó i recuperar l’antic refugi antiaeri. Sentim que tenim un govern autonòmic que respon i el nostre compromís es seguir treballant de la seua mà per portar importants millores a Cocentaina».

    Els representants de Generalitat van prendre bona nota de totes les idees que es van llançar i van preguntar per com havia afectat la COVID-19 als contestans i les contestanes i als negocis del poble.

    Pujar