30 de març de 2020 30/3/20

L’Ajuntament de Cocentaina solidari amb les inundacions de San Fulgencio

L’Ajuntament de Cocentaina solidari amb les inundacions de San Fulgencio - (foto 1)
  • L’Ajuntament de Cocentaina cedix lliteres al poble de San Fulgencio per reubicar a les famílies desallotjades pel DANA

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, es posava en contacte divendres passat per a col·laborar en el reallotjament de les persones que estaven dormint en matalassos a terra en l’institut del municipi del Baix Segura i que havien de ser traslladades a noves instal·lacions perquè les classes es reprendran aquesta mateixa setmana.

El rector i la regidora de Benestar Social de San Fulgencio sol·licitaven ajuda per a les famílies que van perdre sa casa durant el temporal i que tardaran en recuperar-la. Aquest dissabte recollien les lliteres de què disposa l’ajuntament per instal·lar a les famílies desallotjades en uns locals millor condicionats.

Mireia Estepa va posar a la seua disposició tot el suport de Cocentaina i comentava que «davant de situacions tan destructives i tristes com les que s’ha viscut aquestos dies en el Baix Segura posem a la disposició de tots els afectats tota l’ajuda que necessiten per a recuperar la normalitat com més prompte millor».

Pujar