23 de setembre de 2020 23/9/20

L’Ajuntament de Cocentaina ja té les regidories delegades

  • L’alcaldessa de Cocentaina ha preparat ja el decret on consten totes les delegacions que tindran els 8 regidors i regidores que integren el govern del PSPV-PSOE per al poble de Cocentaina.

Mireia Estepa mantindrà la gestió de dos de les regidories que encapçala des de 2015: benestar social i educació.

La seua número 2, Mariona Carbonell, serà l’encarregada de portar hisenda, la regidoria d’obres i serveis, indústria i l’organització de la Fira de 2019.

Eugenia Miguel, número 3 de la llista socialista, gestionarà medi ambient i sostenibilitat, urbanisme i la Fira des de 2020 fins a 2023.

Octavio Cerdá serà el regidor de les àrees d’esports i Festes de Moros i Cristians, iniciant-se com a encarregat de la Festa aquest mateix dissabte en la Publicació.

Per la seua banda, Toni Hernández, repetix com a regidor de cementiri i pedanies i s’estrenarà com a regidor de personal, seguretat ciutadana i ocupació.

Maite Valls agafa el testimoni de participació ciutadana, sanitat, joventut, innovació, transparència i comerç. A més, encapçalarà una regidoria de nova creació, Ràdio Cocentaina, per a coordinar el procés de municipalització de la ràdio i la revista local.

Al número 7 de la llista trobem a Paqui Ruiz que s’encarregarà de tradicions, comerç, neteja viària i RSU (brossa).

Les delegacions d’alcaldia finalitzen amb Iván Jover que amb el seu perfil professional coordinarà les regidories de cultura, patrimoni, turisme i promoció lingüística.

El govern socialista treballarà, de moment, sense pactes però no tanca les portes a futurs acords que siguen beneficiosos per al poble.

L’edil Estepa explica que «s’ha buscat que cada regidoria la porte la persona més preparada a professionalment o amb més habilitat i capacitat, per a garantir que oferim a la ciutadania la gestió que mereix.»

Pujar