elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Cocentaina liquida 2020 amb 6.099.150€ de romanent de tresoria

    L’Ajuntament de Cocentaina dóna compte de la liquidació de 2020 amb 6.099.150€ de romanent de tresoreria positiu, que és l’acumulació de l’estalvi de tots els anys anteriors. Cal recalcar i especificar que el romanent de tresoreria reflectix la situació de liquidesa de l'entitat local al tancament de l’exercici pressupostari, a banda de ser un indicador de solvència financera, que, en aquest cas, és més que satisfactori i complix tots els paràmetres normatius que actualment estan vigents.

    El passat 14 d’octubre a la comissió d’Hisenda es va donar compte del resultat de la liquidació i també una relació d’inversions com canvi de paviment pista de tenis (14.000€) i millora de les voreres del carrer Ben-Khanis /Teular amb 10.000€ amb un primer suplement de crèdit aprovat per tots els partits a excepció d’Unides Podem-Esquerra Unida i Col·lectiu-Compromís votant abstenció. No obstant això, hi ha previstes moltes més inversions que també entraran al ple d’octubre.

    L’equip de govern està treballant totes les propostes d’inversió que ascendixen aproximadament als 600.000€ i que es desenvoluparan abans de finalitze l’any. De la mateixa manera que Unides Podem, Partit Popular i Ciutadans ja estan presentant les seues propostes per a ser consensuades entre tots els grups polítics.

    La regidora d’Hisenda, Mariona Carbonell, comenta «estem molt satisfets pel resultat positiu al tancament de l’exercici 2020, indicador de la bona salut financera de l’ajuntament de Cocentaina. Ens haguera agradat traure la liquidació abans, però la manca d’interventor habilitat i la dificultat per trobar-ne, està endarrerint alguns assumptes. Així i tot i amb les noves normes que va marcar el govern d’Espanya, en estos mesos farem inversions importants per a la millora del poble».

    Pujar