elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Iniciat el curs esportiu 2020-2021 a Cocentaina

Iniciat el curs esportiu 2020-2021 a Cocentaina

  Tornen les esportistes i els esportistes a les instal·lacions del poliesportiu municipal contestà per a iniciar aquesta nova temporada esportiva de la més atípica, condicionada per la crisi sanitària de la covid-19, però seguint amb una oferta del més plural tant per als xiquets i xiquetes com per a la població més major.

  Des del mes de setembre s’han reiniciat els entrenaments i l'activitat esportiva de la mà dels diferents clubs membres del consell local d’esports, i amb el treball conjunt per part de les diferents implicats, s’han elaborat els protocols i funcionament per a reprendre tota activitat al poliesportiu.

  A més, des de l’1 d’octubre que estan en marxa una temporada més, les Escoles Esportives Municipals. Un total de 7 modalitats esportives, que complementen tota l’oferta que podem trobar a les instal·lacions del poliesportiu, com són: pilates, tenis, tenis taula, vòlei, multiesport, aeròbic i gimnàstica rítmica.

  El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica com ha estat aquest inici de temporada i com es prepara la tornada a les diferents competicions oficials que ben aviat arranquen: «hem fet un esforç per part de tots els implicats en el funcionament del poliesportiu, i amb l’ajuda dels diferents clubs esportius podem garantir que es compleixen els protocols sanitaris. Ens enfrontem a una temporada esportiva complicada per als clubs, els esportistes i les famílies, i des del govern s’esforcem per a que realitzar esport a Cocentaina siga el més segur possible».

  Octavio Cerdà desitja a totes i tots els esportistes «una temporada plena d’èxits, i que donades les circumstàncies que estem vivint, que es puguen complir tots els objectius que cada esportista es propose en aquest nou inici diferent per a tots».

  Pujar