4 de desembre de 2020 4/12/20

Eugenia Miguel nova regidora de Fira de Cocentaina

Eugenia Miguel nova regidora de Fira de Cocentaina - (foto 1)

    Com ja va anunciar en juny l’alcaldessa, Mireia Estepa, quan va fer públiques les delegacions de les àrees que ocuparien els i les membres del seu equip, la Fira de Tots Sants tindria un canvi de regidora una vegada passat el 2019 i així ha sigut. L’any comença amb aquest canvi que suposarà el pas d’una de les regidories de més importància a les mans d’Eugenia Miguel qui ja ocupa les delegacions de medi ambient i urbanisme, mentre que Mariona Carbonell seguirà centrada en obres i serveis, hisenda i indústria, tres regidories d’alta responsabilitat.

    Mireia Estepa va explicar en el seu moment que la gestió de Mariona Carbonell al capdavant de Fira havia sigut «impecable» i «estic molt agraïda pel treball que ha fet perquè la Fira donara una passa més i que, especialment, els contestans i les contestanes ens sentirem satisfets amb la seua tradició més emblemàtica. Mariona s’ha deixat la pell amb la Fira i és un gran orgull». Amb això serà ara una nova cara, Eugenia Miguel, qui portarà ara les regnes del cavall i qui s’encarregarà de seguir treballant per mantenir les arrels de la Fira adaptant-se a les novetats que un esdeveniment d’interés turístic internacional exigix. Estepa té molt clar que «Eugenia de Miguel és una bona professional que s’esforçarà per donar a Cocentaina un esdeveniment inclusiu, sostenible i que done resposta a les necessitats comercials i d’oci que mereix la Fira de Tots Sants».

    Mariona Carbonell comenta que «ha sigut un plaer i una gran responsabilitat gestionar el gran esdeveniment de Cocentaina, he pogut aprendre moltíssim i passe el testimoni a la meua companya que, de segur, treballarà molt per la Fira i el nostre poble i agraïsc a totes les persones que han estat al meu costat afrontant aquest repte». Per la seua banda, Eugenia Miguel explica que assumix la responsabilitat «amb il·lusió i tranquil·litat perquè sé que la meua companya Mariona estarà recolzant-me», afegix que «espere estar a l’altura per aportar-li totes les millores que puguen estar a la meua mà».

    Pujar