elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres del Bosco

El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres del Bosco
  MÉS FOTOS
  El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres del Bosco - (foto 2)
  El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres del Bosco - (foto 3)

  A principis de juny visitava l’obra d’unificació del col·legi Sant Joan Bosco el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García.

  L’encontre va ser de contingut tècnic i a ell van assistir l’alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’urbanisme, l’arquitecta municipal, la directora de l’escola i els dos directors de l’obra.

  El director general va quedar entusiasmat amb el concepte de centre educatiu que s’implantarà a Cocentaina, el seu procés de creació i el tipus de materials que van a utilitzar-se. García també es va interessar per la solució que es donarà al sofisticat sistema de ventilació de l’edifici, tot un exemple d’innovació al món de les infraestructures educatives.

  La nova escola tindrà un caràcter sostenible fet que ha motivat que el responsable autonòmic haja comunicat que vol visitar-la en més ocasions per conéixer la seua evolució i que haja sol·licitat el contacte dels directors i dissenyadors del projecte per què el Bosco siga una obra de referència per a altres infraestructures d’Edificant.

  Mireia Estepa comentava que «és una satisfacció molt gran que el responsable de les construccions de les escoles de tota la Comunitat Valenciana ens diga que el Bosco serà un referent i sabem que, certament, ho serà perquè l’escola s’adapta a allò que ha somiat la comunitat educativa, perquè s’ha cuidat cada detall dels espais que contindrà i el material del qual es faran i perquè serà una escola respectuosa amb el medi ambient en el seu ús de l’energia».

  Pujar