31 d’octubre de 2020 31/10/20

I Cursa del Dia de la Dona a Cocentaina

I Cursa del Dia de la Dona a Cocentaina - (foto 1)

  L’Associació de Comerç de Cocentaina i l’ajuntament organitzen per primera vegada al municipi la «I Cursa del Dia de la Dona» a iniciativa de l’associació i amb la col·laboració i assessorament del Centre de dansa i d’entrenament Mónica Talens i Adrián Palací.

  L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 14 de març a les 16:30h amb eixida des del centre social Real Blanc on hi haurà diferents grups de ball amenitzant l’acte i on també es llegirà el manifest del 8 de març.

  Són molts els negocis que han volgut col·laborar amb aquesta cursa tan especial que, a més a més, destinarà 1€ de cada dorsal venut a l’associació sense ànim de lucre Il·lusiona’t.

  La cursa, que recorrerà part de la via verda del Ferrocarril, compta amb tres categories diferenciades:

  • 8km cursa
  • 8km marxa
  • 400m cursa per a xiquets i xiquetes i jocs

  Les inscripcions s’han de fer a la web indicada al cartell i les persones que s’apunten rebran una borsa del/a corredor/a amb una camiseta que ha sigut subvencionada amb part dels diners que rep l’ajuntament de Cocentaina del Pacte d’Estat contra la violència de gènere i que mostrarà el missatge central de la campanya de publicitat i el logotip creat per a 2020. També hi haurà algunes taules d’avituallament durant el recorregut, fruit de la col·laboració d’altres negocis localitzat a Cocentaina. El grup de ball del taller d’Autoconeixement Corporal del departament de Benestar Social també amenitzarà l’acte abans de l’entrega de premis, junt amb el grup de dansa de Mónica Talens.

  L’alcaldessa de Cocentaina es mostra molt contenta «és la primera vegada que s’organitza a Cocentaina un esdeveniment d’aquestes característiques i he de felicitar a l’Associació de Comerç per aquesta magnífica iniciativa i per tot el treball que porta al darrere. Convide a tota la població a participar de la jornada i a córrer o caminar per una bona causa: la reivindicació de la igualtat». Així mateix, Júlia Bonet, membre de l’associació explica que estan molt il·lusionades amb l’esdeveniment esportiu i que la col·laboració d’Adrián Palací i de l’ajuntament de Cocentaina ha sigut molt important per a fer-lo realitat.

  La recollida de dorsals podrà fer-se al centre social Real Blanc dissabte 14 de 10:30h a 12 i de 15h a 16h.

  Pujar