elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

«Jo cuide el nostre parc!», la nova senyalització dels parcs

«Jo cuide el nostre parc!», la nova senyalització dels parcs
  MÉS FOTOS
  «Jo cuide el nostre parc!», la nova senyalització dels parcs - (foto 2)
  «Jo cuide el nostre parc!», la nova senyalització dels parcs - (foto 3)

  La regidoria d'Autonomia Personal instal·la en els parcs adaptats una nova senyalització amb les normes d'ús.

  La inversió que prové de 2017 s'ha fet en cinc parcs del municipi: el de l'avinguda País Valencià, el de la zona 4.4., el del barri de Sant Hipòlit, el del Ferrocarril i el del Paquito el Xocolatero. Totes aquestes instal·lacions tenen com a tret comú que són accessibles i a quatre d'elles es van col·locar jocs adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, malgrat que alguns actes vandàlics ja n'han desbaratat dos.

  La cartelleria nova assenyala les normes d'ús del parc, assumptes tan importants com: mantindre'l nét, no malgastar l'aigua, respectar l'edat dels jocs per a no trencar-los o cuidar el mobiliari per trobar-lo sempre en bones condicions.

  Pel que fa al disseny dels cartells s'ha buscat que siguen moderns i atractius per fer que les persones llisquen les normes i s'han disposat uns forats per què els més menuts i menudes col·loquen la seua cara i puguen fer-se una fotografia amb els cartells. La regidora de l'àrea d'Autonomia Personal, Mireia Estepa, comenta «estem molt satisfets amb el resultat divertit i vistós que ha quedat i esperem que servisca per a fomentar el bon ús dels parcs i conscienciar-nos que tindre una Cocentaina bonica és cosa de tots i totes».

  Pujar