elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís: "El pavelló municipal continuarà sense ser accessible perquè l’Ajuntament renuncia a una subvenció de més de 65.000 euros"

Compromís: "El pavelló municipal continuarà sense ser accessible perquè l’Ajuntament renuncia a una subvenció de més de 65.000 euros"

    El Col·lectiu-Compromís denuncia que l’Ajuntament renuncie a la subvenció per a fer el pavelló municipal accessible i per eliminar barreres arquitectòniques del poliesportiu. La coalició contestana reivindica que és una obra que ja arriba molt tard.

    L’Ajuntament de Cocentaina ha renunciat a l’ajuda de 65.264’56 euros per a l’eliminació de barreres arquitectóniques al poliesportiu municipal. El Col·lectiu 03820-Compromís a través del seu portaveu, Jordi Pla, qualifica “de mala notícia i exemple de mala gestió que encara continue el pavelló sense ser accessible. I encara de més mala gestió deixar perdre la subvenció de més de 65.000 euros per fer l’obra.”

    “Fa molt de temps que anem reivindicant l’accessibilitat del Pavelló. No és cap novetat. Però no pot ser que l’Ajuntament deixe altre any sense fer aquesta obra necessària. Fa molt de temps que vam demanar la memòria per fer-ho accessible. No avancem i és una obra que ja arriba molt tard”, explica Pla.

    Per tant, el pavelló continuarà un any més sense ser accessible per a persones diversitat funcional, carros de xiquetes i xiquets i per a persones amb dificultat de mobilitat. Una obra que per al Col·lectiu-Compromís és necessària i que ja arriba molt tard.

    Pujar