21 d’octubre de 2019 21/10/19

Compromís: "L’Ajuntament de Cocentaina abandona el nucli antic i deixa perdre ajudes per rehabilitar vivendes"

Compromís: "L’Ajuntament de Cocentaina abandona el nucli antic i deixa perdre ajudes per rehabilitar vivendes" - (foto 1)

  El Col·lectiu 03820 – Compromís critica que l’Ajuntament tinga abandonats el Raval i la Vila i haja deixat passar les ajudes per a Àrees de Regeneració i Rehabilitació Urbana i Rural (ARRUR), on es podia aconseguir fins 2 milions d’euros de finançament.

  El candidat a l’Alcaldia del Col·lectiu 03820 – Compromís ha lamentat la decisió de l’Ajuntament de Cocentaina de no sol·licitar un projecte que té la finalitat de millorar les condicions de les vivendes i reurbanitzar l’espai públic. ARRUR forma part del Pla Estatal de Vivenda 2018-2021. Cocentaina, per la seua població, podia haver rebut finançament per 1 milió d’euros.

  “L’Ajuntament abandona al Raval i la Vila.  No han demanat i han deixat perdre unes ajudes per rehabilitar vivendes i l’espai públic. Per a municipis com Cocentaina es destinava 2 milions d’euros d’altres institucions. Una mostra més de com el govern local del PSOE abandona el nucli antic.  Acudeixen en tromba el Dia dels Nanos per a repartir xocolata i fer-se la foto, però la resta de l’any marginen estos barris i el seu veïnat” ha afirmat Jordi Pla.

  Pla continua explicant que “front a la degradació progressiva que s’ha consentit des del Partit Socialista amb el Raval i la Vila, al Col·lectiu 03820 – Compromís proposem la creació de la Regidoria de nucli antic i d’un pla integral per a la zona. Volem afavorir la rehabilitació i construcció d’habitatges, l’aprofitamet d’ús dels solars buits com aparcaments o zones ajardinades, així com la implantació de negocis i activitats comercials i turístiques i donar resposta als problemes de neteja, salubritat i convivència”.

  ocultar
  Compromís: "L’Ajuntament de Cocentaina abandona el nucli antic i deixa perdre ajudes per rehabilitar vivendes"
  Pujar