elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Cocentaina demana la reparació urgent del mur de Sant Cristòfol

    La coalició contestana demana que es repare el mur de Sant Cristòfol en l’explanada de les taules per mantenir en condicions el paratge.

    El Col·lectiu-Compromís demana la reparació urgent del mur de Sant Cristòfol. Per a la coalició contestana, el paratge de Sant Cristòfol és un lloc a mantindre i potenciar. En els últims anys, des de la formació s’han fet diferents propostes per a la millora de la neteja del paratge i per a fer de l’edifici de Sant Cristòfol ‘la porta de la Mariola’ després de cinc anys amb el restaurant tancat i sense servei.

    Ara, davant la solsida en el mur de la zona de dalt on estan les tauletes, el Col·lectiu-Compromís planteja la seua reparació urgent. “És urgent que s’actue i que es repare el mur que ha caigut. També és urgent que es solucione el despreniment de roques i que es previnguen aquestes situacions. La seguretat de les persones és el més important i el manteniment i la imatge del paratge també són rellevants”, destaca Jordi Pla, portaveu de la formació a l’Ajuntament.

    En definitiva, des del Col·lectiu-Compromís a través del seu portaveu a l’Ajuntament, Jordi Pla, demanen la reparació urgent del mur caigut i del despreniment de roques millorant la seguretat de les persones i mantenint el paratge en bones condicions 

    Pujar